You are not logged in.
Ae naskoro mi otkradnaha kunkite , Ako nqkoi 4ue ili widi nqkoi da prodawa Razors G8 na nqkwa mnoo niska cena ili e nqkoi koito ne moje da obqsni otkude sa mu tiq kunki i ne znae ni6to za tqh oswen 4e na kunkata pi6e razors are da drasne ne6to 6toto kunkite bqha na ima nqma 20 karaniq...su6to ima weroqtnost spored mene da gi zase4ete na toq subotniq pazar na parkinga na stadiona (tam bqha i otkradnati).Mersi predwaritelno
az karam predimno na parka tui 4e ako nqkoq subota sum tam i gi vidq vednaga 6te ti pi6a
Eiii da ee basi hvanete go toia deto krade e toi she mu e trudno da gi prodade nezabeliazano
kunkite s standartnata shina li sa i kolela ,no nai veroiatno shte si gi namerish kunkite na ski pazara i otidi s policia ako si gi poznaesh ne se zanimavai s onia prekupvachite lichno uspeh
DISASTER wrote:
kunkite s standartnata shina li sa i kolela ,no nai veroiatno shte si gi namerish kunkite na ski pazara i otidi s policia ako si gi poznaesh ne se zanimavai s onia prekupvachite lichno uspeh
де да знам... аз ако си видя кънките там директно си ги зимам !! А полицията.. те ще искат доказателство, че са твои
.. ще искат да си пуснал жалба че са откраднати преди това....... абе.. да не опираш до полицията в тая смотана страна......
П.П.
Такива ли са кънките? И кой номер са?

takiva sa i e pusnal jalba, trqbva da sravnqt seriniq nomer i da vzemat prustovi otpechataci, proba ot urinata i sperma ![]()
DNK i miglite tam kosmi nokti .. ;p
44 No sa. Da Vsi4ko standartno hoih na pazara 1-2 puti ama ne mojah da gi widq, a za dokazatelstwo -imam nqma problem