You are not logged in.
Здравейте.От околу 2 месеца карам Fitness ролери на "Worker" и мисля вече да преминавам към Aggressive стил.Поради липса на финансови ресурси съм се насочил към USD Realm Clan,Realm Gold(USD) Може ли да ми кажете нещо допълнително за тези модели и защо никой не ги препоръчва?Ако наистина не са качествени може ли да ми препоръчате нещо до 250 лева?
Благодаря предварително! ![]()

abe nesa mnogo za preporu4vane .... Realm-a za 250 lv po hubavo moje6 da zapo4ne6 sus Deshi
CH-1 (COMPLETE ) ili Benny pro 6toto 6e sa ti leki i udobni
ako nameri6 o6te malko pari Xsjado
Basic Skate Complete 08 ;]
Малък и е крака, така че блейдове всякви, между др. и аз мисля че дешитата ще са най-добрия избор за парите си (може само да доплатиш 20-30 и да ти сложат някви други колелца.
Last edited by name1993 (2009-09-14 15:58:38)
USD са наистина добре за на4инаещи но не препоръчвам Realm и Gold порати това, че са доста меки за начинаещи ако оставим това настрана и като гледам 2 месеца не си начинаещ изобщо вече. Точно тия 2та модела правят едни много кофти рани малко над глезена и ще те е яд за парите по добре виж някой от тия дето ги е предложил martu_blade ![]()
не препоръчвам Realm и Gold порати това, че са доста меки за начинаещи
като гледам 2 месеца не си начинаещ изобщо вече
![]()
Това са си кънки за начинаещ. Да ги сравняваш с другите кънки е като да сравняваш Кia с Ауди примерно, вършат работа ама до там, за удобства и екстри неможе да се говори много. При положение, че вчера си се научил да стоиш прав с кънки са добър вариант, задоволяващ напълно нивото ти и за малко пари.
п.п. Мислета малко повече преди да давате неверни мнения и препоръки, защото можете да подведете някой. За по малките 250 лв не са малко пари и трябва да се подхожда малко по сериозно.
п.п. Champ мятай по едно око на тоя раздел с въпросите, ще затрием младите надежди преди да са се появили ![]()

s-points wrote:
п.п. Мислета малко повече преди да давате неверни мнения и препоръки, защото можете да подведете някой. За по малките 250 лв не са малко пари и трябва да се подхожда малко по сериозно.
Добра логика аххаха !
Реалм-а са много добре за начинаещ. Като покараш малко повече време сам ще разбереш от какво имаш нужда - по-твърди, меки, 3 номера по-големи и тнт. цената е повече от задоволителна.
Зак, мой, тва, че на теб са ти направили пришки, мазоли, гъбички не значи, че при всеки е така. Първият път като си взех Рейзърсче ми направиха пришки на свода на стъпалото (после чорапа си сляга по крака и ти е добре), но и до този момент с чиста съвест мога да кажа, че това за най-добрите кънки за мен (подчертавам за мен). като цяло с всичко се свиква на 3-4 каране.
Генко, не мога да те засека тебе никаде
Иначе правилно ти казаха - реалм-а, като цяло е доста недоизмислен, ма незнам като не си карал дали можеш да го почустваш.
най-добрият вариант е отиваш във Вертиго, хващаш всички по-евтини кънки и ги пробваш, като седиш по 5 минутки с тях и ги затягаш. Като цяло аз мисля, че няма в началото да усетиш много разлика между повечето кънки, само гледай да са ти по номер и като си сложиш кракът в тях да не ти убива. Юли си ти каза, с времето ще разбереш к'во те кефи и к'во не
Пиши к'во си си взел ![]()
Ами да прависте тук доста. А и аз много много не трябва да приказвам щото карам от доста скоро....
Но като цяло ако става въпрос за цената мисля че е най добре втора ръка нещо като начало и след това да се гледа по нагоре щот кадето писа s-points верно не сички разполагаме с добри финанси аз лично едвам си купих кънки с доста късмет
таа айде мога само късмет да пожелая и всичко хубаво ![]()
Last edited by zack (2010-02-22 07:50:48)
awe hora kat bqh na 5 karah roleri s bleidarite na orlov tva be6e do kum 9 godi6en sled tva trenirah hokey na led no prez lqtoto igraehme s roleri. Smi ne sum karal bladove nikoga no mi kazaha 4e sa kato rolerite. S roleri ne sum na4inae6t i ako nqkoi moje da mi preporu4a nekvi do kum 350 lv. mn thx predvaritelno.
http://www.vertigo-skates.com/bg/index.php отиди, разгледай, пробвай! ![]()