You are not logged in.
http://www.youtube.com/watch?v=lk6oQlto … r_embedded
много е луд пичът
nsfist wrote:
Много (на брой) красиви трикове..
то май му е няк'ва компилация на тоя пич
Вал-йо, скейта си е чук, преди няколко дена гледах и един много добър с трутинетка
Лудница... и мноо яки спотове
Hmm napomnia mi Broskow niakaksi
edita e priaten da.. plus tva o6te se kefia da cukam tony hawk na staria playstation :p
cha-mp
prosto otkakto pak karam s tiah na edin spot pak po4nah da im se draznia 6totu vob6te ne se oglejdat ili suobraziavat s niakogo i ne gledat na kude otivat kato karat a si gledat samo v krakata .. i su6to hvur4at duski na liavo na diasno postoianno 6toto samo si gi izpuskat i prez cialoto vreme ritam duski, 4uvtvam se kato snegorin raz4istva6t putia, oplakvat se kato majem rubove 6toto po4vat da se prebivat i su6to taka karat haoti4no prez parka bez nikakva logika i neznae6 ot kude da gi zaobikoli6 i 4esto go bluska6 hahaah.. 15 min se potim da premestim niakoi ured 4e da stane iaka oferta za karane i na drugia den kato otida gledam vsi4ki uredi v ugula za da ima posredata malko ravno prostranstvo kudeto da se u4at na ollie i kickflip
kato izklu4im tova e iak sport
ima i normalni skateri no sa malcinstvo.
ne hatevam, prosto triabva da se suobraziavat i s drugite hora, 6tom hikserite i kunkiorite mogat zna4i i te triabva da se nau4iat ![]()
Valio - мога да те разкъртя на tony hawk 2-то ако искаш, мисля че няма по-добър от мене
Иначе преди няк'во време опитах да карам ръбчето дето си бяха направили на НДК - много трудно беше да се размина със всички, особенно има един с едни 8 пъти XL гащи дето след всеки трик имаше драма, кръв и сополи
Поне има 16 годишни пичоци на пейката ![]()
i az si misleh 4e niama po dobur ot men
hahah dobre kato se vurna 6te razcukame tony hawk i ako az spe4elia 6te triabva da mi dade6 2-te pici koito mi dulji6 !!!! ako ti spe4eli6 ti opro6tavam picite
i da ne zabravi6 ..bez kiseli krastavi4ki, s maioneza i 4ili sos
ama ne mnogo 4ili
ееее, кажи верно
трябва да пробваме ![]()
koito ot vas pobedi moje sled tva da igrae s men, da si spestia vreme da bia vseki po otdelno
![]()
LUMPY wrote:
koito ot vas pobedi moje sled tva da igrae s men, da si spestia vreme da bia vseki po otdelno
![]()
Направо ми прати пиците и да не се занимаваме с глупости.
aaaa ne
champa dulji pizzi, ne az
ne ti li e kazval 4e ako napravi6 niakuv trik po negov izbor 6e ti kupi pizza.. az dva puti sum go pravil i daje ve4e zabravih kakuv be6e purvia trik. no be6e predi mn vreme a pizzi o6te niama i az si sedia gladen hahah
Стига лъга, само за дизастър tru mistral-а ти дължа пица
![]()
Napravi trik i pred kiro toi dava Koka kola:)